11 Şubat 2012

Madonna Super Bowl Performansı


  Amerikan Futbol Ligi Finali Super Bowl’de sahneye çıkan ve 12 dakika 40 saniyelik bir performans gerçekleştiren 53 yaşındaki Madonna, gençlere hala taş çıkartabildiğini ispat etti.

Tüm Amerika, yılın en büyük organizasyonlarından biri olarak kabul edilen SuperBowl'un Indianapolis'teki final maçına renk katan Madonna'yı nefesini tutarak izledi.

Mart ayında piyasaya çıkacak MDNA isimli albümünden Give Me All Your Luvin isimli şarkıyı Nicki Minaj ve MIA ile duet yaparak seslendiren sanatçı, Vogue ve Like A Prayer gibi klasiklerini de söylerken,LMFAO isimli grup ve Cee Lo Green eşlik etti.

Madonna sahneye Antik Mısır konseptli bir dekor ve kıyafet ile çıkarken,onlarca dansçının yanısıra akrobat ve kilise korosuna da şovunda ye verdi.Givenchy by Riccardo Tisci tasarımı,el işlemesi altın pelerini, altın ve metal işlemeli ipek mini elbisesi, leopar desenli ve siyah piton mikro incili ve payetli uzun paltosu, napa eldivenleri ve saç aksesuarlarıyla Madonna izleyenleri büyüledi.

Tek tesellimiz Madonna’nın 2012 Dünya Turu programında 7 Haziran 2012'de İstanbul, TT Arena'da sahne alması.Artık dünya gözüyle görmek bize de nasip olur :)










Hiç yorum yok: