23 Şubat 2012

Burberry Prorsum 2012 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu


Burberry Prorsum 2012 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, London Fashion Week kapsamında Hyde Park’ta moda severlerle buluştu. Son derece etkileyici bir atmosferde gerçekleşen defileyi Ebru Şallı, Alexa Chung, Sonam Kapoor, Eddie Redmayne, Kate Bosworth ve Rosie Huntington - Whiteley gibi tanınmış isimler Burberry Prorsum kıyafetleri ile en ön sıradan izlemiş. 

Burberry Prorsum koleksiyonu; kapitone ceketler, trençkotlar, kaz tüyü montlar, kalem etekler, gömlekler, şişkin cepli etekler, yüksek belli salaş etekler, kısa kazaklar, örgü kalın hırkalar, kadife etekler ve kısa kollu tişörtlerden oluşuyor. Yeşil, beyaz, gri, bordo, lacivert, siyah, kahverengi ve bej gibi sonbahar ruhunu yansıtan renklerin kullanıldığı tasarımlar, ipek, yün, dantel ve kadife gibi kumaşlar ile hazırlanmış.

Defile her zamanki gibi mükemmel, kıyafetler göz alıcı. Koleksiyonda en çok fiyonk kemerleri, baykuş desenli tişort ve trikoları ve deri eldivenleri beğendim. ♥


Finalde Burberry’nin ikon haline gelen şemsiyeleri ile podyuma çıkan mankenler, yağdırılan yağmur ile defileyi görsel bir şölene dönüştürmüş.


















Hiç yorum yok: