16 Şubat 2012

Gossip Girl 100. bölüm: Blair'in Kraliyet Düğünü



Manhattan’ın en sosyetik kızı evleniyor!!! 14 yaşından beri düğün gününü hayal  eden Blair Waldorf için bu, hayatının en heyecan verici günü.Bir kere evleneceği erkek gerçekten bir prens. Dolayısıyla evlendikten sonra ''prenses''ünvanını alacak. Herşey hayal ettiği gibi, tabii Chuck’ın var olmadığı bir dünyada yaşasaydı…
 Beş sezondur devam eden dizinin 100. Bölümü, uzun süredir nasıl sonuçlanacağını beklediğimiz Blair’in Kraliyet Düğününün olduğu (mu acaba?) ve dedikoducu kızın kimliğinin ortaya çıktığı özel bir bölümle karşımızda.
  İlk konumuz elbette Blair Waldorf'un gelinliği.Blair kraliyet düğününde Wera Wang imzalı , straplez, A kesimli dantel sade bir gelinlik tercih etmiş.Ayakkabıları Monique Lhuillier.Blair’in gelinliği benim gelinliğimin modeline çok benziyor önündeki kurdele detayı haricinde :) Gelinliğini beğenmiş olsam da saçları için aynısını söyleyemeyeceğim çok özensizler ne yazık ki... Kraliyet düğününe evden hazırlanıp çıkmış gibi gelinmez ki ama haksız mıyım? Bence gönülsüz evlendiği için ona da fazla özen göstermemiş.

 Tören başlamadan sevdikleriyle kısa bir yüzleşme anı yaşamaları bir gelenek olarak kabul ediliyor.Üzerinde gelinliği ve hüzünlü bakışlarıyla Chuck ile gelin odasında yüzleşiyor. 
Serena ise helenistik detaylarla süslü kıyafet ve saçı ile kesinlikle düğünün en güzel nedimesi olmuş. Serena'yı daha çok beğendim ♥ Pudra pembesi uzun, nedime elbisesi yine Vera Wang Spring 2011 koleksiyonundan.
  Louis ise Monaco'nun geleneksel beyaz askeri düğün üniforması içinde oldukça şık.


Düğünde Blair, öz babası; Elanor'u bir zamanlar sevdiği adam için terkeden eşcinsel babası Harold ve üvey babası Cyrus tarafından damada teslim ediliyor.
 Dizinin en tanınmış davetsiz misafiri Georgina Sparks'in Blair'in düğününü kaçırması beklenemezdi.Ortalığı bulandırmak aniden Victoria Beckham'ı anımsatan tarzı ve kocaman şapkasıyla geri dönüyor!!! Bakalım bu kez kimin canını yakacak?

Ve kaçak gelin görüntüleri... Blair prensiyle evlenmek yerine kendini sokaklara atıyor.Chuck’tan vazgeçip Louis ile evlenemiyor.Bakalım önümüzdeki bölümlerde bizi neler bekliyor.Blair ve Chuck mutlu sona ererler umarım. ♥

Hiç yorum yok: